waarom-banner-img

 • Hoe kan ik snel actuele overzichten bekomen?

  De vele Excel files die we in het bedrijf gebruiken, bevatten een schat aan informatie. Vaak hebben we het moeilijk om alle data samen te brengen in een bevattelijk en leesbaar overzicht.

  met too-doo®…

  heb je een company cockpit waar je via kleuren en grafieken onmiddelijk de punten ziet die aandacht vereisen. Zo kan je direct ingrijpen waar nodig.

  Icon-thumbs-up

  de één seconde methode


 • Hoe kan ik de KPI’s opvolgen?

  Doelstellingen heb je nodig als bedrijf, maar je moet ze natuurlijk wel kunnen meten. Vanuit de strategie worden de KPI’s vastgelegd, maar hoe weten we of we goed op weg zijn om de doelstellingen te behalen.

  met too-doo®…

  leg je KPI’s vast per proces, koppel je er acties aan en zie je hoe het bedrijf strategisch evolueert.

  Icon-thumbs-up

  KPI’s en procesmeetindicatoren


 • Hoe kan ik de kwaliteit van de dienstverlening meten?

  We kunnen performant zijn als bedrijf en operationeel excelleren, maar betekent het ook dat onze dienstverlening feilloos is? Het is belangrijk vinger aan de pols te houden bij klachtenbehandeling. Want klachten zijn opportuniteiten.

  met too-doo®…

  kan je in kaart brengen hoeveel klachten er per proces zijn en hoe snel ze verholpen worden. Je koppelt er meteen verbeteracties aan.

  Icon-thumbs-up

  focus op klantentevredenheid


 • Wat met cyberaanvallen?

  Alles op één platform beheren is handig, maar kennen we wel voldoende van ICT om ervoor te zorgen dat mijn strategie en actieplanning cybersafe zijn?

  met too-doo®…

  hoef je niet bang te zijn van hackers of cyberaanvallen. Een deskundig team van IT-professionals zorgt ervoor dat er geen veiligheidsissues kunnen ontstaan.

  Icon-thumbs-up

  professioneel IT team

 • Hoe blijf ik compatibel en future proof?

  In een bedrijf draaien verschillende softwarepakketten en IT-systemen. Die spreken het best met elkaar zodat gegevens maximaal kunnen gekoppeld worden. Nu en in de toekomst.

  met too-doo®…

  heb je een pakket dat volop bouwt aan een ECO-systeem door een API die constant evolueert.

  Icon-thumbs-up

  open API

 • too-doo-img1

  too-doo® maakt kwaliteit bespreekbaar in je organisatie

  Het is niet altijd evident om het in organisaties over kwaliteit te hebben. We worden al snel opgeslorpt door de praktische drukte van elke dag. Door de structuur, visie en doelstellingen open en toegankelijk te maken voor alle medewerkers, wordt het onderwerp wel bespreekbaar: ‘hoe kunnen we het samen nog beter aanpakken?’.