waarom-banner-img

 • Hoe breng ik de strategie tot leven?

  Elk jaar zet het management samen de grote lijnen uit en vertalen deze in een jaaractieplan. Even vaak blijft het jammer genoeg dode letter, want het operationele vergt te veel tijd.

  met too-doo®…

  haal je de prioriteiten uit het jaaractieplan en koppel je er meteen acties of verbeterprojecten aan.

  Icon-thumbs-up

  concreet jaaractieplan

 • Hoe zorg ik voor meer transparantie in de manier van werken?

  In drukke tijden is het handig dat elke medewerker kan terugvallen op een vooraf doorgesproken manier van werken. Duidelijkheid en uniformiteit brengen altijd rust.

  met too-doo®…

  kan elke medewerker alle bedrijfsprocessen bekijken op een centrale plaats. Zo is het voor iedereen duidelijk hoe er gewerkt wordt, welke taken er verwacht worden, wat de risico’s en de KPI’s zijn in elk proces.

  Icon-thumbs-up

  uniforme manier van werken

 • Hoe kan ik de bedrijfsprocessen verbeteren?

  We hanteren binnen het bedrijf altijd een bepaalde werkwijze met zijn voor- en nadelen. Soms voelen we aan dat het beter kan, maar kunnen we niet steeds objectief aantonen waar het mank loopt.

  met too-doo®…

  zie je in welke processen de resultaten nooit of te laat behaald worden, waar we moeten verbeteren en wat er goed loopt.

  Icon-thumbs-up

  zicht op zwakke plekken

 • Hoe kan ik de kwaliteitsaudits opvolgen?

  In een goed werkende organisatie hoeven kwaliteitsaudits niet voor onnodige stress te zorgen zolang je maar alle werkpunten op een centrale plaats weet te vinden.

  met too-doo®…

  zie je in één oogopslag welke werkpunten per proces nog moeten opgenomen worden door procesverantwoordelijke.

  Icon-thumbs-up

  “levend” certificaat

 • Hoe bevorder ik de kwaliteitscultuur?

  Kwaliteit is vaak geen populair onderwerp in een bedrijf. Niemand die er graag tijd voor neemt. Dan is het handig om over een tool te beschikken die aantoont waar het beter kan. Zo komt pas een echt debat op gang.

  met too-doo®…

  kan je structurele conclusies trekken over de werking van je bedrijf en hierover in gesprek gaan met alle medewerkers.

  Icon-thumbs-up

  actief kwaliteitsdebat

 • too-doo-img1

  too-doo® maakt kwaliteit bespreekbaar in je organisatie

  Het is niet altijd evident om het in organisaties over kwaliteit te hebben. We worden al snel opgeslorpt door de praktische drukte van elke dag. Door de structuur, visie en doelstellingen open en toegankelijk te maken voor alle medewerkers, wordt het onderwerp wel bespreekbaar: ‘hoe kunnen we het samen nog beter aanpakken?’.