Features

In welke talen is too-doo® beschikbaar®?

too-doo® is momenteel beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. De taal kan per gebruiker bepaald worden, op eender welk moment.

Kan ik externe documenten integreren in too-doo®?

Jazeker. too-doo® biedt de mogelijkheid om allerlei documenten, formulieren, lijsten, … eenvoudig op te slaan en te doorzoeken (met versiebeheer).

Kan too-doo® ook worden gebruikt in kleinere organisaties ?

Zeker en vast. Grote en kleine bedrijven profiteren van een uitgebreide mapping van processen, risico’s en kansen en kunnen hiermee deze processen aanzienlijk optimaliseren.

Moet ik een kwaliteitsexpert zijn om de tool te beheren?

Helemaal niet. too-doo® helpt je op een gebruiksvriendelijke manier de nodige bedrijfsgegevens toe te voegen bij een eerste gebruik, en staat je nadien bij met handige tips tijdens het dagelijks gebruik. We zijn uiteraard ook altijd bereikbaar voor alle vragen rond het gebruik van de tool.

Hoe hou ik de risico’s en opportuniteiten van mijn processen in het oog?

De rapportsectie biedt een overzichtelijke, gegroepeerde weergave van onder andere de risico’s en opportuniteiten die doorheen de processen gespot worden, wat het eenvoudig maakt om er op in te spelen.

Wie kan er allemaal gebruik maken van de feedback functie van de tool?

Iedereen die als gebruiker geregistreerd is kan feedback op processen geven. De feedback functie wordt niet beperkt tot afdeling of eigen processen, waardoor je doorheen het ganse bedrijf  feedback kan geven of verzamelen.

Hoeveel gebruikers heb ik nodig?

Het aantal gebruikers valt meestal samen met het aantal mensen met de verantwoordelijkheid over of impact op bepaalde bedrijfsprocessen.  Het is echter vaak interessant om zoveel mogelijk mensen toegang te geven, zodat ze gebruik kunnen maken van de feedbackfunctie, zodat ze zelf voorstellen tot aanpassing van processen kunnen doen.

Niet zeker over met hoeveel gebruikers je best van start gaat? Contacteer ons, we helpen je graag verder.